Behandelingen

Bij onderstaande behandelingen worden de huidvriendelijke producten gebruikt uit de klassieke lijn van Dr. Baumann.

Wil je het allerbeste voor je huid? Laat je huid dan behandelen met producten uit de Skinident lijn van Dr. Baumann. Voordelen: 100% huideigen stoffen en een hogere dosis werkstoffen voor een perfecte hydratatie, de best mogelijke regeneratie en een optimale bescherming van je huid. 

Voor het gebruik van de Skinident producten wordt per behandeling € 7,50 extra in rekening gebracht.

Kennismakingsbehandeling

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom kun je bij Equilibre een kennismakingsbehandeling boeken. In 60 minuten wordt er zoveel mogelijk informatie verzamelt met betrekking tot jou huid.

We beginnen met een uitgebreide intake gevolgd door een huidanalyse. De behandeling start met een grondige reiniging zodat de opname, van de daarna aangebrachte werkstoffen, wordt geoptimaliseerd. Aansluitend wordt een verzorgend masker in de huid gemasseerd. Aan het eind van de kennismakingsbehandeling krijg je een compleet verzorgingsadvies, gebaseerd op jouw wensen.

Deze behandeling is eenmalig te boeken voor de speciale tarief van € 35,00
De kennismakingsbehandeling is gratis indien je besluit de 4 geadviseerde basisproducten aan te schaffen.

Basis gelaatsbehandeling

  • Reiniging en scrub
  • Onzuiverheden verwijderen en/of epileren
  • Verzorgende crème
  • Duur: 20 minuten
  • € 26,25

De behandeling kan uitgebreid worden met onderstaande extra’s.

Scholieren en Studenten

We willen allemaal graag een mooie huid, dus is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met een goede huidverzorging. Hoe? Door je huid thuis goed te verzorgen en regelmatig een behandeling te ondergaan.

Voor scholieren en studenten die een gave huid belangrijk vinden is er een speciale jeugdbehandeling.

In 30 minuten wordt je huid goed schoongemaakt en eventuele puistjes of mee-eters worden verwijderd. Natuurlijk krijg je ook advies mee hoe je het beste je huid kunt verzorgen.

Scroll naar top